UA-132045229-1

LIFO

Life Orientations
Bouwen op sterktes

logo LIFO®

Inzicht in gedrag als basis voor ontwikkeling.

Gedrag is onlosmakelijk verbonden met de context en niet in één hokje te vatten. LIFO brengt gedrag van individuen en teams in diverse situaties in kaart. Zo krijg je een genuanceerd beeld van gedragsvoorkeuren en de ontwikkelkansen die daarmee gepaard gaan.

Door op een waarderende manier verder te bouwen op bestaande sterktes laat de LIFO-methode je sneller motiverende resultaten bereiken in termen van effectievere communicatie en betere samenwerking.

Ernst Abbing Communicatie is geaccrediteerd voor het toepassen van de LIFO-methode. Wilt u meer informatie over LIFO en de mogelijkheden voor uw organisatie? Stuur ons een e-mail. 

Toepassingen LIFO

foto van man op de top van een berg

Persoonlijke effectiviteit

LIFO verheldert je persoonlijke waarden, doelen, sterktes en de risico's wanneer je in je sterktes overdrijft. Door verder te bouwen op eigen sterktes en vaardigheden te ontwikkelen om effectiever te communiceren met personen met andere gedragsvoorkeuren, vergroot je het spectrum aan situaties waarmee je positief en constructief kunt omgaan.

foto van roeiers in een skiff

Teamvaardigheden

LIFO brengt de gedragsvoorkeuren van de teamleden aan het licht en verklaart waarom samenwerking soms wel, soms niet goed lukt. Via workshops creëer je wederzijds respect voor ieders unieke bijdrage en ontwikkel je vaardigheden om met verschillende gedragsstijlen om te gaan.

foto van schaatsers die van baan wisselen

Veranderings management

Verandering is een continu proces in elke organisate. Of we dat nu leuk vinden of niet. Het is van levensbelang dat we ons aanpassen aan veranderende omstandigheden. De LIFO-methode verschaft inzichten in de weerstanden die je kunt ondervinden in je organisatie en biedt een helder startpunt om die weerstanden bespreekbaar te maken en op te lossen. 

foto van kind dat leert skiën

Leervaardigheden

Hoe kun jij jezelf het beste ontwikkelen? Welke leerstijl past bij jou? Met de LIFO-methode kom je tot heldere inzichten in de manier(en) waarop jij het beste nieuwe kennis en vaardigheden kunt leren. Met dit inzicht ben je veel beter in staat om trainingen en leergangen te selecteren die je daadwerkelijk helpen om te groeien.

foto van voetballer die handtekeningen uitdeelt aan fans

Klantgericht handelen

Deze training of workshop helpt je om je gedragsmogelijkheden in verkoop-, service- en adviesrelaties met allerlei typen klanten te verdiepen en te verbreden. De LIFO-methode verscherpt je commerciële vaardigheden door de verschillende fases van het verkoopproces heen. Met het uiteindelijke doel: betere relaties, betere verkoopresultaten en tevreden klanten. 

Ja, ik ben geïnteresseerd

Vul onderstaand formulier in en eventueel voor welke gelegenheid u LIFO® zou willen inzetten. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een reactie.

foto Ernst Abbing
Adres

Prinseneiland 23A
1013 LL Amsterdam

Contact

E-mail: info@ernstabbing.nl
Telefoon: 0654 380 984
KvK: 33284073      

Page was started with Mobirise