UA-132045229-1

Primoforum

Het gesprek kan zóveel beter

Mobirise

Iedereen komt aan bod

Primoforum is een krachtige, innovatieve tool om snel en eenvoudig (online) groepssessies te begeleiden, van klein tot groot. De deelnemers dragen actief bij via tablet of smartphone. Met Primoforum kun je brainstormen, kennis delen en ordenen, prioriteiten stellen en acties uitzetten. Iedereen is gelijk, iedereen komt aan bod. En het mooie is: iedereen kan zich vinden in de uitkomsten van de bijeenkomst.

De kracht van Primoforum

Mobirise

5x sneller

Formuleer snel en eenvoudig vraag- en stemrondes als voorbereiding op je sessie. Tijdens de sessie boek je veel tijdwinst, omdat deelnemers gelijktijdig input kunnen leveren. En na afloop heb je met één muisklik een verslag van de sessie. Zodoende ben je 5x sneller dan op de 'oude' manier.

Mobirise

Democratisch

Met Primoforum haal je veel meer uit de groep dan tijdens conventionele sessies. Waarom? Deelnemers leveren veilig en anoniem hun input. Gelijktijdig en zonder rangen of standen. Door deze methodische opzet komt iedereen aan bod. Ook die stille persoon met dat briljante idee.

Mobirise

Flexibel

Je wilt de vrijheid hebben om te improviseren. Primoforum is zo ontworpen dat jij de baas blijft over je eigen sessie. Voeg moeiteloos vragen en stemrondes toe, wijzig ze of sla ze over. En dat allemaal tijdens de sessie, terwijl de deelnemers ongestoord met elkaar in gesprek blijven.

Mobirise

Bewezen veilig

Je wilt er zeker van zijn dat de gegevens niet op straat komen te liggen. Veiligheid van data is topprioriteit voor Primoforum. Alle dataverkeer loopt over beveiligde verbindingen. En de opslag van data en hosting van Primoforum gebeurt door gecertificeerde datacenters in Nederland.

Wat kan ik voor u betekenen?

Om uw vergadering, bijeenkomst of conferentie soepel, resultaatgericht en interactief te maken, kan ik u op verschillende manieren bijstaan.

Advies

Met een berg aan ervaring kan EAC u adviseren over de optimale werkvorm en formuleert samen met u de juiste vragen en stellingen.

Techniek

Geen zorgen over de techniek. EAC zorgt voor een vlekkeloze bijeenkomst en regelt desgewenst ook alle nodige hardware.

foto van bijeenkomst in Frascati theater

Gespreksleider

Geeft u de voorkeur aan een onafhankelijke en inspirerende gespreksleider? EAC beschikt over een prima 'stal' gespreksleiders en moderators die respectvol, kritisch en effectief elke bijeenkomst tot een succes maken.

Eindrapportage

Direct na afloop een fraai vormgegeven rapport of infographic zorgt ervoor dat alles wat is besproken en besloten, geborgd is.

Ja, ik ben geïnteresseerd

Vul onderstaand formulier in en eventueel de datum van de bijeenkomst en het aantal deelnemers dat u verwacht. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een vrijblijvende offerte.

foto Ernst Abbing
Adres

Prinseneiland 23A
1013 LL Amsterdam

Contact

E-mail: info@ernstabbing.nl
Telefoon: 0654 380 984
KvK: 33284073    

Develop your own site - Check it