UA-132045229-1

Trainingen

foto Training Mentorschap in Amsterdam

Vaardigheden met effect

Kenmerkend voor de trainingen van EAC zijn hun praktische toepasbaarheid. In een veilige omgeving word je uitgedaagd om je routine overboord te zetten en het op een andere manier te proberen. Met de directe feedback versterk je je kwaliteiten en kun je jezelf ontwikkelen.

Trainingsaanbod

Alle trainingen kunnen op maat en incompany gegeven worden.
Zowel op locatie als online.

Communicatieve vaardigheden

Een praktische training waarin basisvaardigheden zoals luisteren, presenteren en omgaan met reacties worden behandeld aan de hand van veel voorbeelden en met behulp van rollenspellen.

Conflicthantering

Als je te maken krijgt met verbale agressie, hoe kun je dan het beste reageren? Hoe zorg je ervoor dat de ander stopt met dit ongewenste gedrag? En hoe kun je de relatie toch behouden? Aan de hand van theorie en praktijk krijg je handvatten om op de juiste manier te beïnvloeden.

Slechtnieuwsgesprek

Het is nooit leuk om slecht nieuws te vertellen. Maar als je dit niet op de juiste wijze doet, dan wordt het nog veel minder leuk. In deze training leer je hoe je effectief de boodschap kunt overbrengen en de relatie heel kunt houden.

Overtuigend presenteren

Over het algemeen blinken Nederlanders niet uit bij presentaties en zouden we iets meer Amerikaans willen zijn. Gelukkig kun je zonder jezelf te verliezen een uitstekend spreker worden. Met een handvol praktische tips en de juiste oefeningen boek je al flinke vooruitgang.

Omgaan met de media

Televisie, radio of de schrijvende pers te woord staan. Liever niet, want ze knippen er toch van alles uit. In deze training leer je jezelf voor te bereiden en ga je echt voor de camera. Met een kritische journalist die je het vuur aan de schenen legt... als oefening natuurlijk.

Samen/werken

Als je in een goed functionerend team werkt, dan voel je je als een vis in het water. En als je je goed voelt, dan ben je tot grote prestaties in staat. Een goed team is berekend op zijn taak en de teamleden staan open voor feedback geven en ontvangen. Dat ontstaat niet vanzelf. Deze LIFO® workshop kan daarbij enorm helpen. 

Mentorschap Basis

Voor (aankomend) professionele mentoren en bewindvoerders verzorgen we samen met Welkomen Trainingen diverse trainingen. Het begint bij de basis: taken en bevoegdheden, wet en regelgeving, communiceren met je cliënt en zijn omgeving.

Ethiek in de zorg

Wat is het juiste om te doen? In de zorgverlening loop je regelmatige tegen ethische dilemma's aan. In deze training wordt kort en bondig de theorie behandelt en ga je aan de hand van casuïstiek en een praktisch stappenplan dergelijke dilemma's te lijf.

Gespreksleiding met effect

Je wilt een groep deelnemers tijdens een bijeenkomst optimaal tot hun recht laten komen. Je hebt een bepaald doel voor ogen en de tijd is beperkt. Hoe bereid je je hierop voor en hoe ga je te werk? Leer het van ervaren gespreksleiders.

Ja, ik ben geïnteresseerd

U kunt in onderstaand formulier aangeven om welke training(en) het gaat en wat uw wensen zijn. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een vrijblijvende reactie.

foto Ernst Abbing
Adres

Prinseneiland 23A
1013 LL Amsterdam

Contact

E-mail: info@ernstabbing.nl
Telefoon: 0654 380 984
KvK: 33284073     

Made with Mobirise - Go here